latinica | ћирилица

ФИРМА ЧЛАНИЦA ЗРЕПОК-А, "КЕРАМИКА ЈОВАНОВИЋ" ОТВОРИЛА ДИСТРИБУТИВНИ ЦЕНТАР У БИЈЕЉИНИ

10.06.2019

У Бијељини је 6. јуна почео са радом нови дистрибутивни центар компаније "Керамика Јовановић" из Србије, чија изградња је трајала 15 месеци, а вредност инвестиције износила је 1,2 милиона конвертибилних марака.

У оквиру комплекса у Гојсовцу, на око 8.000 м², налази се продајни салон површине 650 м², затворени магацински простор од 1.000 м² и отворени складишни простор на 6.000 м², а ово је први дистрибутивни центар "Керамике Јовановић" изван Србије, односно у Републици Српској.

На отварању дистрибутивног центра градоначелник Бијељине Мићо Мићић изразио је задовољство што је још један страни инвеститор одабрао Бијељину и својим улагањем допринео здравој конкуренцији, односно већој понуди и повољнијим ценама за наше суграђане.

  • Људи са капиталом желе да дођу код нас, што значи да наши напори на стварању повољног пословног окружења дају резлтате. Циљ нам је отварање нових радних места како би људи остали на овим просторима и имали бољи квалитет живота. У зависности од тога колико БиХ буде политички стабилна држава и за колико времена ће бити формиран Савет министара, тако ће и инвеститори долазити - закључио је Мићић.

Он је додао да је задатак локалне заједнице да инвеститорима обезбеди инфраструктуру, као и да олакша процедуре доласка до различитих дозвола.

  • Поновном ресертификацијом и потврђивањем статуса града са повољним пословним амбијентом, Градска управа је доказала да чини све што је у њеној надлежности да привредницима олакша пословање, а да у томе имамо успеха доказ је све већи број инвеститора који свој капитал улажу у Бијељину нагласио је Мићић.
  • Наша компанија је почела свој пословни пут у Зрењанину који је братски град са Бијељином и верујемо да ћемо бити још једна спона између два града. Овај објекат је сигурно најлепши од свих 13 наших центара, јер се трудимо да сваки простор буде лепши од предходног - истако је Будимир Јовановић власник "Керамике Јовановић".

 

 

Извор: Градска управа Бијељина

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија