latinica | ћирилица

ЧЕТИРИ ЧЛАНА „ЗРЕПОК“-а ОВОГОДИШЊИ ДОБИТНИЦИ НАГРАДЕ "КАПЕТАН МИША АНАСТАСИЈЕВИЋ"

28.12.2010

У Зрењанинском хотелу „ВОЈВОДИНА“ уручене су награде "Капетан Миша Анастасијевић" најуспешнијим фирмама, заслужним појединцима и представницима локалне самоуправе и других институција, за успешан рад у 2010. години на подручју Регионалне привредне коморе у Зрењанину. Ово признање додељује Привредна комора Војводине, Факултет техничких наука из Новог Сада и агенција „Медиа Инвент“, у оквиру пројекта “Пут ка врху”, већ једанаесту годину за редом, а жири чине истакнути привредници, новинари и професори са Факултета техничких наука у Новом Саду. Од укупно 22 награђена, „ЗРЕПОК“ може да се похвали да су четири његова члана добила ово престижно признање.

 

Председник „Зрењанинског пословног круга-ЗРЕПОК“ и власник предузећа „ИМПЕЛ“ д.о.о. Драган Видаковић добитник је награде "Капетан Миша Анастасијевић" за иновативност и пословну визију.

 

 

 

 

Члан Извршног одбора ЗРЕПОК-а и власник предузећа “GOMEX”, Горан Ковачевић награду је добио за квалитет услуге.

 

 

 

 

Награда за увођење нових технологија припала Бранкици Бокан из “Мркшићевих салаша”.

 

Награда "Капетан Миша Анастасијевић" за „нај породични бизнис“ додељена је Радомиру Шимшићу, односно фирми „ЕЛЕКТРИК Б 777“ која је од недавно постала чланица ЗРЕПОК-а.

 

Овогодишњи добитници су још и градоначелиник Зрењанина Милета Михајлов за изградњу индустријских зона и Председник општине Нови Бечеј Миливој Вребалов за допринос развоју локалне самоуправе.

 

 

 

 

За најбоље предузеће на подручју пет општина средњег Баната у 2010. години проглашена је Фабрика уља "Банат" у Новој Црњи.

 

Технички факултет “Михајло Пупин” Зрењанин добитник је предстижне награде "Капетан Миша Атанасијевић“ за иновативност и најдинамичнији развој образовања, Сајам „ИНОКОП“ у организацији Регионалне привредне коморе Зрењанин за допринос развоју предузетништва, затим Матијевић аграр ”Златица” за допринос развоју аграра, „ШИНВОЗ“ за унапређење пословања и извоза, ЈКП “Водовод и канализација” Зрењанин је проглашено најбољим јавним предузећем. Награда је додељена и Општој болници “Ђорђе Јоановић” Зрењанин за увођење здравствене заштите по европским стандардима и Дому здравља Сечањ за превенцију и бригу о здрављу становништва, као и Полицијској управи Зрењанин, тачније начелнику Бојану Марковићу, за професионализам у сектору безбедности.

 

Рибарско газдинство “Ечка” Лукино Село је добитник награде "Капетан Миша Атанасијевић“ за високу еколошку свест у пословању, а “Луксол фармација” за примену нових технологија у фармацеутској индустрији.

 

Награђени су и Хотел “Војводина” за унапређење угоститељске и туристичке понуде, Ауто мото друштво “Петар Драпшин” за традицију и квалитет пружених услуга, Музичка школа “Јосиф Маринковић” за значајан искорак у образовању и васпитању, као и Никола Божовић, новинар РТС-а за дугогодишње ангажовано информисање.

 

Добитници награде изван подручја Региналне привредне коморе Зрењанин су Његова Екселенција Амбасадор Сирије у Србији др Мајед Шадоуд за допринос развоју сарадње народа Србије и Сирије, продекан за наставу Електотехничког факултета у Новом Саду Алексадар Грубор и управник Царинарнице у Суботици Срђан Самарџић.

 

Признање "Капетан Миша Анастасијевић" једно је од најугледнијих привредних признања у Србији и додељује се сваке године на нивоу регионалних привредних комора, као и Републичко признање у Матици Српској у Новом Саду.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија