latinica | ћирилица

ЧЛАНИЦА „ЗРЕПОК“-а ЗЗ „МРКШИЋЕВИ САЛАШИ“ ДОБИТНИК ВРЕДНОГ ПРИЗНАЊА ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ

21.12.2011

Комисија за награде Привредне коморе Србије донела је одлуку да се награда за 2011. годину додели ЗЗ „Мркшићеви салаши“ за допринос развоју и унапређењу привреде као и за постигнуте резултате у привређивању Републике Србије.

 

Награду Драгани Мркшић, представнику ЗЗ „Мркшићеви салаши“ дана 21.децембра.2011. године, на свечаној седници Скупштине Привредне коморе Србије уручио је председник Привредне коморе Србије, господин Милош Бугарин.

 

 Драгана Мркшић прима награду у име ЗЗ „Мркшићеви салаши“

 

Привредна комора Србије доделом ових годишњих награда настоји да истакне привредна друштва и појединце, који су добрим резултатима и добрим радом обележили годину за коју се награда додељује.

 

Награда Коморе додељује се у облику посебне награде Привредне коморе Србије са плакетом, повељом и новчаном наградом за изузетан лични допринос у развоју и унапређењу привреде Републике Србије по правилу једна награда годишње.

 

Плакете Привредне коморе Србије са дипломом за остварене резултате у привређивању се додељују правним лицима, док се плакете са дипломом и новчаном наградом за посебне резултате у привређивању се додељују појединцима и групама.

 

Међу најуспешнијим предузећима и привредницима којима су уручене плакете са дипломом за 2011. годину су били између осталих, и „Фриком“ АД Београд, Хотел „Вила Брег“ Вршац, „Жито Банат“ АД Вршац, „Јаffa“ фабрика бисквита Црвенка.

 

Плакета Привредне коморе Србије са дипломом додељује се током године, у зависности од датума јубилеја на свечаној седници Скупштине Коморе крајем календарске године.


Ово признање говори у прилог тврдњи да Удружење „Зрењанински пословни круг“ окупља најуспешније привреднике чији је оснивач и члан Војислав Мркшић директор ЗЗ „Мркшићеви салаши“.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија