latinica | ћирилица

ЧЛАНОВИ ,,ЗРЕПОК”-а ПОСЕТИЛИ ГРАДИЛИШТЕ „ГОМЕКС“-а

10.05.2011

На позив власника трговинске фирме „Гомекс“ и једног од оснивача „ЗРЕПОК“-а, Горана Ковачевића, чланови ЗРЕПОК-а које су представљали Драган Видаковић, Будимир Јовановић, Драгољуб Бјелоглав, Стева Кочалка, Милоје Тодоровић и Живанко Радованчев, посетили су радове на „Гомекс-овом“ градилишту, на путу Зрењанин-Београд (бивши „ЗИПЕР“).

 

 С лева на десно: Стева Кочалка, Драгољуб Бјелоглав, Драган Видаковић, Живанко Радованчев, Горан Ковачевић, Милоје Тодоровић и Будимир Јовановић

 

Ковачевић је гостима показао радни комплекс у коме се налази целокупна управа фирме на површини од 800 км2 и савремено опремљено складиште од 3.600 м2 чија укупна инвестиција износи 1,5 милион евра.
Главни извођач радова је Зрењанинска фирма ЕУРОДОМУС која је такође члан ЗРЕПОК-а.

 

(слика: власник ЕУРОДОМУСА објашњава колегама како напредују радови)

 

Званично отварање овог комплекса требало би да уследи у јуну месецу.

 

У наредном периоду, власник „Гомекс-а“, има намеру да прошири своје складишне капацитете и своје пословање постави на виши технолошки ниво чиме би се омогућило ефикасније коришћење капацитета и контрола пословања.

 

 

Представници ЗРЕПОК-а, су искористили прилику и, у новим пословним просторијама „Гомекс-а“, одржали 4. редовну седницу скупштине на којој су разматрали актуелне теме и питања од значаја за само удружење.

 

 

Након формалног дела, чланице су наставиле дружење на свечаном ручку у „Каштел-у“ Ечка на којем је домаћин био Горан Ковачевић.

 

 

У Зрењанину, 11. маја 2011. г.

Наташа Козић
Помоћник ПР-секретар

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија