latinica | ћирилица

ЧЛАН „ЗРЕПОК“-а, ДРАГОЉУБ БЈЕЛОГЛАВ, ДОБИТНИК НАГРАДЕ "КАПЕТАН МИША АНАСТАСИЈЕВИЋ"

20.12.2011

У новобечејском хотелу „Тиски цвет“ свечано су уручена признања „Капетан Миша Анастасијевић“ за допринос у развоју и афирмацији на територији Средњобанатског округа. Добитници награда су најуспешнији привредници и предузетници, представници локалне самоуправе и других институција на подручју Региналне привредне коморе Зрењанин.

 

Ово признање се додељује у оквиру пројекта „Пут ка врху“, носиоци пројекта су „Медиа инвент“ и Факултет техничких наука из Новог Сада у сарадњи са Привредном комором Војводине и Привредном комором Србије. Жири за доделу награде састоји се од истакнутих привредника, новинара и професора са Факултета техничких наука у Новом Саду.

 

Драгољуб Бјелоглав члан Извршног одбора ЗРЕПОК-а и генерални директор предузећа „ББ трејд“ и „ББ компани“ је добитник награде "Капетан Миша Анастасијевић" у категорији „Нај менаџер у 2011.години“.

 

 

„Изузетно сам почаствован за признање које сам добио, јер је то потврда труда који смо уложили у претходном периоду моја компанија, мој тим и ја на челу са њима. Бавили смо се унапређењем и развојем малопродајне мреже и завршили са модернизацијом малопродајних објеката, који се могу препознати као Персу маркети. Хтео бих да се захвалим својим сарадницима и тиму без којих сигурно не бих добио данашњу захвалницу, без којих оно што смо зацртали сигурно не би могло остварити.“ - рекао је Драгољуб Бјелоглав у свом обраћању јавности.

 

Овогодишњи добитници признања су још и начелница Средњобанатског округа Тања Дуловић за развојне пројекте, Биљана Глигић директорка ЈКП „Чистоћа и зеленило“ у категорији „Нај жена у бизнису“, добитник награде "Капетан Миша Анастасијевић" је и Милан Радовановић за допринос регионалном развоју и међународној привредној сарадњи као и Слободан Пашић, дописник „Вечерњих новости“ за допринос у развоју новинарства и друштвену одговорност.

 

За најбољу локалну самоуправу проглашена је „општина Нова Црња“ док је за афирмацију живота младих и останак на селу проглашена „Скупштина општине Сечањ“, за високе домете у унапређењу туристичке понуде награду је добила манифестација „Великогоспојински дани“ и Миливој Вребалов, председник општине Нови Бечеј.

 

За најбољу компанију је проглашен „Агрожив“ АД, док је за најуспешнију страну инвестицију проглашена компанија „Дракслмајер“, предузеће „Цимос - ФАМ“ из Сечња је добила награду за унапређење производње и примену нових технологија, а компанија „Дијамант“ за најбољи бренд.
Награђени су и компанија „Беохемија“- погон у Зрењанину за примену нових технологија у производњи и предузеће „Промес“ доо Нови Бечеј за квалитет производа и услуга.

 

Средња техничка школа је добитник награде за квалитетно образовање младих, као и Дом здравља Житиште за унапређење здравствене заштите, затим Стонотениски клуб „Банат“ за најуспешнији спортски колектив, Земљораднчка задруга „Граничар“ АД, Конак за најбољу приватизацију, Задружни савез Војводине - председник Радислав Јованов за афирмацију задругарства.
Награда је додељена и Удружењу жена „Вредне руке“ из Српског Итебеја за неговање етно – стваралаштва, Специјалној болници за рехабилитацију - Бања „Русанда“ за унапређење бањског туризма, Хотелу „Тиски цвет“ за разноврсност и квалитет туристичке понуде, Специјалном резервату природе „Стари Бегеј-Царска бара“ за очување природе и заштиту биолошке разноврсности као и месној заједници „Клек“ за развој и унапређење живота у сеоским срединама.

 

 

На свечаности у Новом Бечеју, представници „Медиа инвента“ и Факултета техничких наука из Новог Сада, признање „Капетан Миша“ уручили су и амбасадору Ирака у Србији, др Фалах Абдулсаду за јачање пријатељских и економских веза Србије и Ирака.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија