latinica | ћирилица

„ЗРЕПОК“ ОБЕЛЕЖИО ОСАМ ГОДИНА РАДА И ПОСТОЈАЊА

24.01.2018

У петак, 19. јануара 2018. године, „Зрењанински пословни круг – ЗРЕПОК“ прославио је осам пуних година постојања и рада Удружења са партнерима и пријатељима организације, већ традиционално у малој сали Хотела Војводина.

 

Одмах на почетку коктела, присутнима је представљен нови члан Удружења, Жељко Исаков, који је приступио ЗРЕПОК-у у децембру 2017. године. Конференсије, Изабела Киш у формалном делу свечаности представила је новог члана и истакла да је његов пријем од изузетног значаја за Удружење и да ће он сигуро дати нову енергију и импулс за даљи успешан рад и развој ове пословне асоцијације.

Биографију Жељка Исакова и неколико информација о његовој фирми ISCO можете прочитати на овом линку.

Нови члан ЗРЕПОК-а, Жељко Исаков је у свом обраћању присутнима рекао, да је због природе свог посла много путовао, више пута је имао прилике да оде из овог града, али се он увек враћао Зрењанину. Сматра да је Зрењанин добар град за живот и рад, а за природу која нас окружује је прокоментарисао, да је она прелепа што се итекако види из авиона, а он као пилот, има прилику да у тој природи редовно ужива. У вези са уласком у ЗРЕПОК, истакао је, да му је драго што је ЗРЕПОК одлучио да прошири чланство и што је он позван да се придружи овом тиму како би својим искуством и радом допринео томе да у овој средини свима буде боље. Закључио је, да не сматра ово чланство привилегијом већ то посматра као част и обавезу да својим искуством и знањем помогне овој средини.

У жељи да се око ЗРЕПОК-а окупе сви квалитетни појединци, који деле мишљење да град Зрењанин само удруженим напорима истакнутих људи може постати место пожељно за живот и рад, Удружење наставља са доделом награде „Повеља пријатељства“. Ово признање се додељује сваке године успешним и угледним појединцима који су остварени у професији коју обављају и уважени у нашој средини. Ове године Повељу Пријатељства добио је Роман Бугар, оснивач Зрењанинске филхармоније. Роману Бугару, пред великим бројем водећих људи из привредног, политичког и јавног живота, награду уручио члан ЗРЕПОК-а Горан Ковачевић.

Роман Бугар се захвалио присутнима на награди и рекао да је његова мисија врло слична мисији ЗРЕПОК-а, јер он са својим колегама жели да уздигне Зрењанин на мапи Војводине а и шире. ЗРЕПОК то ради кроз предузетништво, док он то врши кроз културу и уметност и сматра да се потпуни успех може постићи заједничким снагама.

Рекао је, да је ово први пут да је добио овакав вид подршке за свој рад и труд, који му се у неким моментима учинио као борба са ветрењачама, свој говор је завршио са обаћањем да ће дати све од себе да Зрењанинска филхармонија постане бренд овог града којим ћемо се сво поносити у Србији а и шире.

Биографију Романа Бугара можете прочитати овде.

 

На крају коктела је Драгољуб Бјелоглав, Председник ЗРЕПОК-а поздравио присутне госте. Он је у свом обраћању сумирао реализоване активности у претходној години и представио планове за 2018. годину. Од реализованих пројеката истакао је значај пројекта Летња стручна пракса за студенте Техничког факултета „Михајло Пупин“ и акцију „Да се лакше дише“ и уједно најавио сарадњу са Високом техничком школом струковних студија.

Председник ЗРЕПОК-а је посебно нагласио да ЗРЕПОК жели са својим активностима да покаже људима који овде живе да постоје поштени и добри послодавци и рекао је да ће заједничким деловањем у оквиру ЗРЕПОК-а урадити све што може овакво једно удружење како би се спречио одлазак младих у друге средине, јер без тих људи нећемо имати будућност.

На крају свог говора, Драгољуб Бјелоглав пожелео је свима све најлепше у новој години како приватно тако и пословно.

 

Прилог КТВ-а о коктелу погледајте овде 

 

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија