latinica | ћирилица

„ЗРЕПОК“ УЗВРАТИО ПОСЕТУ ПОСЛОВНОМ КЛУБУ ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

26.11.2016

На позив ужичких привредника, делегација ЗРЕПОК-а је 25. и 26. новембра 2016. године посетила Пословни клуб западне Србије.  Представници Зрењанинског пословног круга, Драган Видаковић, Горан Ковачевић, Борислав Умићевић и Изабела Киш су боравили у дводневној посети Ужицу.

Зрењанински привредници су у априлу месецу текуће године угостили чланове Пословног клуба западне Србије и том приликом је започета сарадња између два удружења. Циљ ових пословних сусрета је унапређивање сарадње чланова из више области.

Наши привредници су приликом овог сусрета разговарали о потенцијалним заједничким пословима, али и о сарадњи две организације. ЗРЕПОК-у је изузетно драго што је ужички пословни клуб, који је основан по моделу ЗРЕПОК-а, успео да добије место у Градском већу Ужица. Приликом конституисања локалне власти, Градоначелник Ужица предложио је да већник за привреду буде предузетник, те је за већника изабран Момир Петровић, инжењер електронике – сувласнике две компаније. Ужички привредници су активни и у процесу реформе коморског система па је било речи и о тој теми. Зрењанински и ужички привредници су се сложили да је најважније добити ефикасну комору и ефикасну управу, како би се привреда брже развијала.

Зрењанинске привреднике су угостили : Жељко Павловић, Председник пословног клуба и власник фирме Текстил,  Раде Љубојевић - власник компаније Сирогојно, Горан Лапчевић – регионални директор „Societe Generale Banka Srbija“, Милан Лончаревич – власник фирме “Extreme intimo” и Момир Петровић, сувласник фирме “Controlpoint”.

Чланови ЗРЕПОК-а сматрају да су овакви сусрети веома значајни, јер они имају за циљ умрежавање домаћих привредника и пословних организација у Србији, а све то у интересу даљег развијања и јачања привреде у држави.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија