latinica | ћирилица

„ЗРЕПОК“ У ПОСЕТИ „БЕОХЕМИЈИ“

09.10.2012

У првом делу посете Славенко Секулић - извршни директор, Драган Даниловић – директор производно –логистичког сектора и Драган Ракић – директор истраживачко-развојног сектора су члановима „ЗРЕПОК“-а представили компанију „Беохемија-Инхем“, фабрику која је део пословног система „Беохемија“- Београд.

 

са лева на десно: Драгољуб Бјелоглав и Милоје Тодоровић, чланови ЗРЕПОК-а, Драгослав Којовић секретар УПС- Послодавци Зрењанина, Драган Даниловић – директор производно –логистичког сектора, Драган Ракић – директор истраживачко-развојног сектора и Славенко Секулић Извршни директор

 

Ова модерна компанија се састоји од две целине: фабрике за производњу прашкастих детерџената која производи 220 тона дневно и фабрике за производњу течних детерџената чији дневни капацитет достиже 120 тона. „Беохемија-Инхем“ у свом систему има и погон који производи пластичну амбалажу. Славенко Секулић је у свом излагању истакао да за компанију посебан успех представља тржишно учешће од 35 % у области производње и продаје прашкастог детерџента у Србији и додао да је премијум детерџент за ручно прање посуђа „Спин“, захваљујући својим перформансама за изузетно кратко време нашао свој пут до потрошача.

 

На слици – Славенко Секулић, Извршни директор предстаља асортиман производа  под брендом „Dahlia“

 

Модерна јапанско-холандска технологија обезбеђује „Беохемији“ лидерску позицију на тржишту али свакако на то утичу и рад на констатном унапређивању производње, врхунске сировине и иновације развојног тима. Врхунски квалитет и успех брендова као што су: Deus, Duel, Spin, Scalla препоручили су „Беохемију-Инхем“ и као поузданог партнера – произвођача робних марки за друге фирме.

 

Најмодернија технологија производње, контрола квалитета сировина, погонска контрола и контрола крајњег производа уз веома добро осмишљен маркетинг и наступ на домаћим и иностраним тржиштима стоји иза успеха ове компаније која се у области кућне хемије и козметике пробила у сам врх како на домаћем тако и на регионалном тржишту. Компанија своје производе извози у Босну и Херцеговину, Црну Гору, Македонију, Хрватску, Словенију, Албанију, Бугарску, Грчку и Молдавију.

 

Укупан број запослених у фабрикама у Зрењанину које послују у систему „Беохемије“ је око 500 радника од чега је преко 80 са инжењерским звањем и по томе ова фирма спада у ред највећих и најзначајнијих послодаваца у Зрењанину и региону Средњебанатског округа.

 

У другом делу посете фабрици „Беохемија-Инхем“ , чланови „ЗРЕПОК“-а су обишли производне капацитете фабрике са извршним директором, директором производно-логистичког сектора и директором истраживачко-развојног сектора. Том приликом су се представници „Зрењанинског пословног круга“ упознали са начином производње прашкастих и течних детерџената и амбалаже, политиком управљања и циљевима интегисаног система менаџмента. У склопу тоталног управљања квалитетом „Беохемија Инхем“ има имплементиран систем управљања заштитом животне средине што доказује да је ова компанија одговорна и према животној средини.

 

Присутнима је руководилац сектора за производњу прашкастог детерџента представио производни процес. На слици с лева на десно – Милоје Тодоровић и Горан Ковачевић чланови „ЗРЕПОК“-а са запосленима у погону


„Беохемија“ врши континуирано професионално усавршавање запослених и води рачуна о својим радницима, о њиховој продуктивности и стручности изразио се Славенко Секулић, извршни директор компаније. Да је „Беохемија-Инхем“ строго оријентисана на бригу о запосленима и да највише цени своје људске ресурсе доказује и спремност фабрике да изгради станове за своје запослене, те да је већ урађен пројекат и купљен плац за градњу зграде у Зрењанинском насељу Багљаш у којој ће бити обезбеђено 34 стана за запослене.

 

Детаљ из производног погона – на слици Драган Даниловић, директор производно –логистичког сектора, Драган Видаковић, председник „ЗРЕПОК“-а, Драгољуб Бјелоглав, члан ИО „ЗРЕПОК“-а и запослени у погону

 

Након обиласка погона чланови „Зрењанинског пословног круга“ и представници „Беохемије“ су разговарали о могућностима заједничке сарадње у разним областима. Драган Видаковић, председник „Зрењанинског пословног круга“ је рекао да чланови Удружења изузетно поштују рад ове компаније и уједно је изразио задовољство што у Зрењанину постоји фабрика као што је „Беохемија-Инхем“, компанија која се може мерити са светским лидерима из области производње кућне хемије и личне хигијене и која задовољава све међународне стандарде производње. Видаковић је посебно похвалио „Беохемију-Инхем“ због тога што запошљава велики број локалног становништва и води бригу о запосленима. Славенко Секулић, Извршни директор „Беохемије-Инхем“ је овом приликом похвалио рад „ЗРЕПОК“-а и изразио поштовање према енергији коју ова организација улаже у свеопшти напредак ове средине чији је центар Зрењанин а посебно према резулататима које је ово удружење постигло за три године свог постојања. Исто тако, он је истакао да је власник компаније Жељко Жунић упознат и подржава рад ЗРЕПОК-а те да удружење може рачунати на подршку од стране компаније БЕОХЕМИЈА у реализацији постављених циљева који доприносе унапређењу услова пословања, живота и рада у Зрењанину и региону.

 

На слици делегација испред „ЗРЕПОК“-а и представници „Беохемије-Инхем“ – с лева на десно: Горан Ковачевић, Драгољуб Бјелоглав, Драган Даниловић, Драган Видаковић, Милоје Тодоровић, Дарко Бјелоглав, Драгослав Којовић, Драган Ракић и Славенко Секулић

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија