latinica | ћирилица

„ПЕРСУ“ ДЕЧЈИ ПРОГРАМ ЗА „ДАНЕ ПИВА“: ПРЕДСТАВЕ, РАДИОНИЦЕ И ЖУРКЕ

26.08.2019

Гимназијска улица у центру града традиционално ће бити претворена у улицу „ПерСу“ кишобрана, где ова компанија организује програм за децу од четвртка, 29. августа, до суботе, 31. августа.

У четвртак, 29. августа, од 19 часова почиње представа „Овде нешто није у реду“, а затим следи радионица „Искакалица“. У 20 часова одржава се караоке журка, а од 20.30 представе „Три прасета“ и „Ивица и Марица“. Затим следи „Биг Бен“ едукативна радионица.

У петак у 19 часова посетиоци ће моћи да се упознају са техникама популарне борилачке вештине капоера. У 19.30 почињу представе „Прича о добром змају који мало муца“ и „Авантура пријатеља“. У 20 часова се одржава представа „Снежана и зачарана јабука“.

– Највеће изненађење спремно је за суботу, 31. август, када ће сви љубитељи фудбала од 18 до 20 часова бити у прилици да проведу спортски дан са познатим јутјубером Ђотом. Садржаји су бесплатни и намењени различитим узрастима. Ово је још један поклон трговинског ланца „ПерСу маркети“ свима који посете манифестацију „Дани пива“ у потраза за добрим културним садржајем – поручују у овом трговинском ланцу.

Поред „ПерСу“ дечје улице, богат програм припремљен је и у Планковом парку код Културног центра, под називом Забавилиште у паркићу планкићу, где ће сваког дана, почевши од уторка, 27. августа, па све до недеље, 1. септембра, током целог дана малишани моћи да учествују у разним спортским и едукативним радионицама.

Извор: Лист Зрењанин

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија