latinica | ћирилица

„ПЕРСУ МАРКЕТИ“ – ГЕНЕРАЛНИ ПОКРОВИТЕЉИ ДРУГОГ ЗРБИЗНЕТ-А

18.09.2018

ПерСу маркети су генерални покровитељи међународне привредне манифестације „ЗрБизНет”, која се по други пут одржава у Зрењанину у хали „Медисон”, у периоду од 20. до 22. септембра.

Тема овогодишњег ЗрБизНет-а је „Покрени се”, а ПерСу маркети ће се на сајму представити са својим пројектом сарадње са локалним произвођачима под називом „Наши смо”. Циљ пројекта је развој и оснаживање локалне привреде, на тај начин што пружа прилику малим и средњим предузећима да своје производе пласирају у преко 140 ПерСу маркета широм Војводине.

На овај начин желимо да помогнемо и покренемо развој локалних средина у којима послујемо, побољшамо квалитета живота у сваком месту, кроз доступност здравих, домаћих, локалних производа, иза којих стоје јединствено порекло, традиција, квалитет и рецептура. Желимо да нашим потрошачима, учинимо овакве производе доступним, а произвођачима, односно нашим будућим партнерима олакшамо пласман и услове пословања – поручују из ПерСу маркета.

Сви који следеће недеље направе излет у Зрењанин и посете привредни сајам „ЗрБизНет”, биће у прилици да три дана уживају у богатом и садржајном програму, упознају локалну културу и обичаје, испробају занатске производе и гурманске специјалитете, али и унапреде своје знање и бизнис, прошире мрежу сарадника, покрену се и запосле.

 

Компанија ПерСу више од 20 година успешно покреће привреду Зрењанина и Војводине. Пре 21 годину отворен је први ПерСу маркет у Српском Итебеју, а сада своју делатност остварују у 80 насељених места и запошљавају преко 1.000 радника.

ИЗВОР: Портал I love Zrenjanin

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија