latinica | ћирилица

НОВИ ОБЈЕКТИ ФИРМЕ ЧЛАНИЦЕ ЗРЕПОК-А У СОМБОРУ И СМЕДЕРЕВУ

23.04.2019

Трговачки ланац компаније ГОМЕКС од петка, 19. априла "појачан" је са два нова малопродајна објекта. Прве муштерије примиле су продавнице у Сомбору и Смедереву. У оба места, ова компанија је већ била присутна са продавницама.

Малопродајни објекат у Сомбору, који ће пословати под називом "Сомбор 2", лоциран је на веома атрактивном месту, у улици Светозара Милетића 108. Продавница се простире на 256м2 продајног простора и располаже са три касе. У овој продавници запослено је дванаест нових колега и колегиница, који ће се о потребама потрошача бринути од понедељка до суботе у термину од 06:30 до 19:15 часова и недељом од 07 до 13часова. Уз више од 5000 различитих артикала, суперета "Сомбор 2" поседује и млин за кафу, који љубитељима овог напитка омогућава да сами креирају омиљени укус.

Мини маркет "Смедерево Болница" простире се на 121м2 продајног простора и располаже са две касе. У овој продавници је након обуке у ГОМЕКС-овом Тренинг центру запослено пет нових колега и колегиница. Мини маркет "Смедерево Болница" налази се у улици Кнез Михајлова 58 и понуда од готово 3000 различитих артикала потрошачима је доступна од понедељка до суботе у времену од 07 до 20:45х и недељом од 07 до 13 часова.

Из ГОМЕКС-а напомињу да су посебно поносни што ће и у новик малопродајним објектима бити у прилици да потрошачима понудимо бројне артикле робних марки ГОМЕКС-а: 1/1, Увек Треба, Панони, Квак и најтраженије артикле у овој породици ПЛ-а, производе робне марке "Граничар".

Извор: Гомекс

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија