latinica | ћирилица

ФИРМА ЧЛАНИЦА ЗРЕПОК-А, ГОМЕКС ГРАДИ ДИСТРИБУТИВНИ ЦЕНТАР У ЋУПРИЈИ

14.06.2019

Трговинска компанија Гомекс из Зрењанина градиће у Ћуприји велики дистрибутивни центар за централну Србију, о чему је еКапија већ писала.

У Ћуприји је у четвртак, 23. маја, потписан уговор између Општине Ћуприја и трговинске компаније Гомекс чиме је компанија постала власник 3,5 ха грађевинског земљишта у ћупријској индустријској зони. Гомекс је, као најповољнији понуђач, парцелу купио за 24.535.701 динар.

Према речима председника Општине Ћуприја Нинослава Ерића, "ћупријска локална самоуправа још једном је успела да победи и понуди најбоље услове у конкуренцији суседних општина". У општинској управи Ћуприје оцењују, да ће изградњом дистрибутивног центра Гомекс-а Ћуприја "постати значајан логистички центар између Пиреја и Солуна, с једне, и Београда и Будимпеште, с друге стране", наводи се на званичном порталу општине Ћуприја.

Подсетимо, Гомекс има око 1.800 запослених и више од 150 малопродајних објеката, претежно на територији Војводине и Београда, а како наводе у зрењанинском трговинском ланцу, компанија је недавно почела са ширењем продајне мреже и у централној Србији.

Отварање диструбутивног центра за централну Србију, а како је за еКапију у фебруару најавио Горан Ковачевић, директор Гомекс-а, ће уједно бити и најважнији инвестициони захват ове компаније.

Извор: еКапија

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија